Sydney - og Asia på hjemveien

Sydney - og Asia på hjemveien

onsdag 25. august 2010

Hverdagsliv ;)

Nå begynne virkelig skolen å kreva sitt for oss begge, spesielt Karl Terje, som har internship i tillegg! Det e heldigvis interessante fag me tar begge to, å då gjør det ikkje så masse om det blir litt mye skole i ukedagane:)

Me trives stort sett veldig godt i Chinatown! Masse koslige folk, å me føle oss egentlig ganske trygge (te tross for at me ikkje akkorat glir inn i mengden..) I bygget me bor i, bor det ca 90% kineserar, så me begynne å bli litt kjente med kulturen nå:) Et par kinesiske funfacts fra bygget:


Dei me bor med går i boblejakker inne døgnet rundt..

På treningsrommet går så og sei alle med flip floppar.. Det e derfor få av de så faktisk kan bruka tredemøllå ;)

I svømmebassenget drive halvparten av folkå å går rundt i bassenget.. d e nok manglande svømmeopplæring, men for ein utholdenhet på di!! :)

Så og sei alle kinesiske jenter så e på treningsrommet står enten i ro og ser på tv, eller går på tredemøllå i 3km i timen.. Men som ein skikkelige motpol så har me og ”verdens” sprekaste 60 åring i bygget! Hu e heilt rå! Jogge ein halvtimes tid før hu slenge seg i ein ståande spagat langs veggen!! Siljes største idol!!

Ellers e vel et av de få minusene med leiligheten, det at ein ikkje kan ha to kranar på, på ein gång uten at det påvirke temperaturane.. Det vil sei at for kvar gång du ska dusja må du beregna temperaturen itte at noen andre komme te å skru på vatnet ein aen plass i leiligheten.. å då vil du helst ikkje brenna deg, så d betyr pisselunka dusjar på et kaldt bad kvar einaste dag! (då glede me oss te å komma him te leilighet med goe dusj og varmekablar;)

Temperaturane utanfor bygningane begynne derimot å gå oppøve!! Det blir mildare å mildare i luftå, å de varme jakkene e blitt lånt vekk te ei så sko på snowboard tur! ( Det gjelde å benytta seg av venner her nere t ting du ikkje trenge i lengden;) Me nyte varme dagar med lunsj på graset, å håpe at finværet fortsette!! :)

1 kommentar:

  1. ...misunne deko varmen, Her regnar da og igår var det 11 grader kl 07.00!! Ikkje fristande med lunch på plenen nei!!Lykke til med studiene frå Jorunn

    SvarSlett